2009. július 28., kedd

Lehozná Valaki az autómat?

Hegyi útra ne menjetek!!!


11 megjegyzés:

Polla írta...

Veled legalábbis ne. :))

Főfüge írta...

Polla! Már dolgoznak a barátaim a probléma megoldásán.:)))
Nézd csak meg!
http://lato-kor.blog.hu/

Polla írta...

Nagyon tetszett!!!!!

Mondjuk ilyen barátok mellé ellenség már nem is kell! :))))

Egyszer már sikerült kommentelnem a Látó-kör-ben. de már megint nem enged be, vagy nem tudom mi baja velem. Miért kell egy kommenteléshez mindig bejelentkezni?
Ezt tőled is kérdezemm, mert nálad is mindig be kell!!!

Főfüge írta...

Nem ismerem a Ti blogotok technikáját, de nálunk van olyan, hogy Google-fiok, s ha abba valaki bejelentkezett , akkor azonos blogba simán írhatok és még kérhetek emil értesítést, hogy jött válasz a beírásomhoz. Nagyon jó szolgáltatás! Nem kell percenként megnézni, hogy mi a helyzet. Nálatok, be kell írnom a nicknevemet, be kell írnom az email címemet, majd be kell írnom, a blogom URL zagyvaságát, s ha mind ez megvan, akkor jön a keresztkérdés! Milyen nap van ma? Nincs kitől megkérdezni, hogy hol. Nem egyszer jártam úgy nálad, hogy beírtam, hogy kedd, de Nálatok már szerda volt! ( lehet, ennyit jelent, hogy keletebbre laksz ) Már megoldottam a problémát, mert egyszer eltünt az írásom, azóta éjfél körül nem írok! Ilyen egyszerű az élet! Ronka, még azzal is szinezi, hogy Nála még "moderálandó" státuszba vagyok, így oda négyezerszer kell benézni, hogy megtudjam, végre, megint nem válaszolt egy betűt se!:))) A látókört nem tudom kívülről nézni, mert ott mindenki Admin, de megpróbálkozom. Egyébként elárulom felsorolás nélkül, hogy mennyi mindenhez értek és csinálom már régóta, nagyjából hiba nélkül, csak egy dologhoz nem értek! A regisztráláshoz. Nem viccelek! 10-ből kb 1.2-szer sikerült valahova is regisztrálni. Kiírják, hogy a regisztráció nem sikerült, próbáljam mégegyszer. Megpróbálom! Válasz: ezen a néven már regisztrálva van. A másik aranyos, amikor be kell másolnom olyan írást, amit az utcába senki nem tud elolvasni... Reggelig!

No de fő a biztonság, mert ez Amerika!!! E nagy biztonság miatt romboltak le nekik, csak két tornyot! Persze én tudom, hogy valami baromarcú a másik ötöt el felejtette megrendelni!

Szerintem nyissál egy Google fiokot, s akkor nem kell mindíg bejelentkezned. A Látókörnél, meg Inda-passt! Ha ezt a kettőt megteszed, akkor mindent tudnak rólad! Még azt is amit Te nem!

Jó blogolást!:)))

Névtelen írta...

egy dolog nem fer a fejembe Föfüge :o) (illetve megszamlalhatatlanul sok dolog) de a keppel kapcsolatben 1db :o) hogy tudtal ilyen jo fotot kesziteni ha a geped az autodban maradt es ha ez a Te kocsid :o) ?? Köszi a biztatast!! Kristina
rohanok a lato-körre!

Névtelen írta...

Most latom oda a Somloi, meg a kocsiddal együtt a fenykepezögeped is :o( ez a lato-körös tarsasag igen veszelyesnek tünik :o.

Főfüge írta...

Kistina: Háát... az úúúgy voolt, hogy tudod "van máááásik!" (ismered ezt a történetet?)
És ez a gépem a kedvencem, ezért el ment a kedvem.

A Somlói az tényleg oda, de a kép az nem, mert Tamás kivette! Ő is akar jó képeket csinálni!:)))

A Látó-kör, az tényleg veszélyes társaság. Veszélyesen jó fotósok vannak ott!

Polla írta...

Google-ba és Inda-passba is be vagyok jelentkezve.
Így béz kia dolog. Látókör. Szuper képek. Alattuk: "A kommenteléshez lépj be vagy regisztrálj"
Klikk a "Lépj be"-re. Kiad egy regisztrációs felületet. Nem akarok regisztrálni, mertmár megtettem. Mérgemben ráklikk a "Regisztrálj"-ra. Boldogan üdvözöl a rendszer névszerint. Innentől passz. Csak tudnám hogyan sikerült egyszer?
De úgy láom akkor a freeblog sem fenékig tejföl. Ezt meg én nem tudtam, hogy miket kér.

rajli írta...

Tamás helyére tette az autódat! :)))
Ennyit a Suzukikról! :)))

orsolya vanessza kiss írta...

Lehoznám... de láthatóan jó dolga van ott az autódnak.. annyira szép fényes, szinte csillog-villog :)

Egy régi görög emlékem jut eszembe róla.. mikoris egy teljesen normális, földúton robogtunk hosszú kilómétereken át... balra magas földfal, jobbra végeláthatatlan szakadék mélység.. mi az úton.. egy kismadár feltűnően követi a kocsink, majd előttünk repül, meg-megáll, hívogat előre. Most már őt követjük. ... és ekkor.. Egyszercsak az Útnak VÉGE TÉR !!!

Egy kellemes kis kanyarban vége. és mindenfelé szakadék. Kb, mint a filmekben :)

Megfordulni nem lehet, nincsen hely... hogy megyünk haza? :))

Ez az eset jutott eszembe erről a fotóról.

meg még valami.. de már így is elég hosszan írtam :)

Főfüge írta...

Vanessza!
Ide kattintva és "lefelétekerve" megtalálod az autómat és azt is, hogy fotósbarátom, azonnal segített és lehozta!:)))
Hétfőn megyünk a biztosítóba.
http://lato-kor.blog.hu/