2009. október 26., hétfő

Plakát Ház alatt, barlangot találtak Nagykanizsán

Digitális Barlangrajz!



A Plakátház renoválásakor kiderült, hogy egy titokzatos barlangot rejt a föld mélye. Vadas Ernő kiállításra készülve, épp csak körül tudtam nézni, hát mit mondjak? Félelmetesen gyönyörű. Kiderült, hogy ez a barlang, egy nem mindennapi barlang! Saját terembúrája van.
Se Kristina, se Oriza a nyúl, nem tudott eljönni a megnyitóra. Oriza, a nyúl, arra hivatkozott, hogy messze van Nagykanizsa! Tökéletesen igaza van! Ugyanis, már nem Km-ben kell mérni a távolságot, hanem forintba! Most viszont, hogy rám hallgatott és eladott egy Karneválos képét, így most század részére zsugorodott, a távolság.

A héten Kristina feltette a legújabb művét(KLIKK), aminek rém rövid címe van: Rudi a katicabogár kisfiú és a hangyagyerekek, Lili, Kata, és Áron.
És a Yeti jegyezte meg Oriza, a nyúl. A többit olvassátok személyesen! (ITT) Én is belekeveredtem, annál az egyszerű oknál fogva, mert még nem láttam a macska hátsó talpát! Ez még semmi! Összekevertem Lilikét Áronnal! Ebből még akármekkora baj is származhat! (bár jobban már nem tudnak fölfüggeszteni Áronlandbe!)

Nos tisztázandó a problémákat, meghívtam a két szén- és egyébb krétakoptatót egy hétre a barlangba, a hét végén pedig, tartunk egy konferenciát, amin Ti is résztvehettek virtuálisan. A téma: Yeti e a macska talpa, mitől domború egy lábnyom, mindezt miért nem ismeri fel egy nyúl, illetve, hogyan lehetünk a következő életünkben egerek!
Ezek itt mind egetrengető problémák, kérlek benneteket, hogy nézzétek meg a két kislány műveit, elemezzétek ki, a Yeti problémát, legyetek az ügyhöz mérten nagyon komolyak, és fogalmazzátok meg addig is az álláspontotokat!

A képen, a két hölgyemény látható, amint csodálkozva megpillantják az előbarlangot. Kérlek írjátok meg, hogy mire vagytok kíváncsiak, a barlanggal kapcsolatban.
Holnap leficcenünk a barlangi Welneszfitneszbe! Kristina, Oriza a nyúl, és Főfüge. A lányok fizetik! Legalábbis úgy gondolom!