2009. október 20., kedd

Csak nézek ki a fejemből, avagy a beszámoló "0" része!

Ez az az ablak, amin rajli benézett, ITT, én meg jól kinézek!:)))



Még egy pici türelmet, türelmetlenek! Ti nem tudtátok a menetrendemet: Péntek, irány Nagykanizsa. Megnyitó, buli, egy boros cégtől kaptam 1 karton bort és három karton pezsgőt. A pezsgő nagyon különleges, csak külföldön forgalmazzák, és számozott minden üvegje, nos én ebből ittam számolatlanul! Nem vicc! Jókat beszélgettünk, ameddig tudtam. Szombaton hajnali kelés 10 órakor, fürdés, torna, napozás, és irány a kiállító terem, megnézni a Vadas kiállítást, majd felderíteni, hogy hol vannak az előző nap szanaszét hagyott dolgaim. No ne gondoljatok nagy dolgokra, csak ilyen apróságokat kerestem, mint az autóm, fényképezőgép, állvány, állvány tokja, könyvem, amit kaptam a Polgármestertől, satovább!
Minden meglett. Nagyon fáradt voltam, de mennem kellett, mert 15 órakor találkozás a gimnáziumba, érettségi találkozó. Nem a legjobb alkalom így a pénteki nap után, no de az első érettségi találkozóra, az 5 évesre, mégis, csak el kell menni! Remek beszélgetések, egy kis iszogatás a WC-be, mert ott működött a mi híres klubunk, a HORTENZIA. 18:30 az egész osztály irány a Vadas Ernő kiállítás, majd vacsora, és a többit nem részletezném, mert az már biztos unalmas. Másnap vakvezetés Zalaegerszegre, és megkezdődött a kutyaharapás szőrivel c. unalmas elfoglaltság!
Rajli eljött a kiállításra, autóval jött, de nagyon tele lehetett pakolva, az egész autó, mert csak 2 litert hozott. Finom Móri Ezerjót! Szegény borocska rövid életű volt, még a dekantálást se érte meg. Az én dekantálásomat, meg a lányok biztosították, gyakori ablaknyitogatással, ami mindig a neigyámá után következett azonnal. Nagyon finom nedű ez az Ezerjó! Tudtam, hogy egyszer vége lesz, de, hogy már este nyolcra?
Már akkor nem éreztem jól magam. C-vitamin 2000 mg és ez az óta is így megy. Hétfőn egésznap alszás, és C-vitamin 12 000 mg persze elosztva.
Reménykedjetek!:)))