2009. december 30., szerda

Zalapart - Zala pArt


Zala paArt!(KLIKK!) Ez a nagyon találó név, annak a galériának a neve, ahová Kristinival(KLIKK!) beszéltük meg a találkozót, mert már unta, hogy soha nem megyünk be. Az előzményeket tudjátok. Naná, hogy nem jött el, mert megint ellepte a hó! Jó! Én addíg ittam, majd felszerelés, felkészülés, de annyira elfáradtam, hogy nem értem oda, mert lássátok be egész nap inni és várni, az nem semmi! Vasárnap este el is döntöttem, hogy hétfőn bemegyek a galériába! Egyedül, mert szegény ember vízzel főz! Igen ám, de még az nap egy színes ruházatú bácsi megállított, és mindenféle hülye papírokat kért.
- Nem kellene ezt az autót levizsgáztatni?
- Szerintem, minek? Idáig jól vizsgázott!
- Lejárt!
- Mi járt le? Most vettem!
- Stimmel! Négy éve!
- Mennyi?
- Látom Jánosnak hívják, igyon egyet az egészségemre!
- Mééég? Egészen idáig a Rendőrség egészségére ittam!
- Na, húzzon innen!

Hétfő hajnali tízkor irány a szervíz, vizsgáztatás! Fél óra, huszonötezer zöldkártyával, tiszta zöld voltam! S mivel ajánlották, hogy nem ártana felrakni a téli gumit, ma odamentem!
Mivel a galéria is a zalaparton van, meg a gumis is, úgy döntöttem, irány a gumis, nehogy fékezéskor autóval bejárjak a galériába, mert az még is egy kicsit cikis!

Nos ezt a képet mutatom először, amikor Liankát felemelik és keréktelenítik!

Tessék! Liána keréktelen! Tesztfotót, ha lehetne, valaki fogja le, mert innét, talán nem kellene lehoznia az autómat!:))) (KLIKK, mert érdekes!)

Tesztfotó, civíl nevén Falcsik Tamás képeit ITT nézhetitek meg! Érdemes!!!Láthatóan, csak három ember serénykedik a négy kerékhez, de ennek meg van az oka!

Az ok, itt látható, mert Sanyi barátom, már fél órája lesi a buborékot aminek a víz alá nyomott gumiból kellene jönni, mert állítólag ereszt!

-Segíthetek?

- Na mit találtál ki?

- Mióta nem jön a buborék?

- Már fél órája!

- Bökjük ki a gumit!

Az autó tulajdonosa és a Sanyi nem szóltak! Csak símán rámnéztek! Rámnéztek, és nem szóltak! Én meg úgy láttam jónak, hogy sietnem kell!

-Oké! Ha nem, akkor nem!


Számomra, a legfontosabb mozzanat következik, és ilyenkor rögtön ott termek!
- Menj innét!
- Tudom, csak azt szeretném, hogy olyan legyen, mint a...
- Rétesliszt! Dupla nullás! Na húzz innét! Olyan lesz!
- Látjátok! Hallgatnak rám! Nem reklámoznék, de most már késő!


Ezek a valós képek Zalaegerszegen a Karmacsi gumiszervizben(KLIKK!) készültek, Ő a legjobb az országban! Hogyha defektet kaptok, mondjuk Szegeden, akkor ne szarozzatok, telefon, tréler, vagy autómentő és irány Zalaegerszeg, a Karmacsi gumis!Következett a Zala pArt-i galéria! Megkértem László Edinát a galéria művészeti managerét, hogy engedje meg a fotózást, mert egy grafikus, azt kifogásolta, hogy...
- Grafikus?
- Igen!
- Uram! Annyit fotózik, amennyi jólesik! Én megértem önt! A grafikus, az mind ilyen!


Akkor nézelődjetek, most már belülről!
Kristina!
Eleget tettem a kívánságodnak! Bevittelek a Galériába, remélem jól érezted magad. Csak szólj! Láthatod, hogy mindent megteszek érted!:))) Főleg!Most egy kicsit nem leszek, ha keresne Valaki! Az osztálytársam, aki egy hatalmas határmenti vasútállomás főnöke, aki mellesleg Varasdon volt a hű tolmácsom, aki még emlékszik, megkért, hogy valami buli lesz, és menjek el fotózni! Csak azt tudnám, hogy miért az ország egyik legjobb fotósának kell egy vasúti bulin fotózni!?
No mindegy, mivel Varasd a szomszéd város, elmegyek oda is, mert megigértem a varasdi fotósoknak, hogy tartok egy előadást: Hogyan lettem a Főfüge Blog legjobb fotósa, címmel!

9 megjegyzés:

oriza,a nyul írta...

micsoda sztorit kanyarítottál a képekhez! jó bulifotózást!

Névtelen írta...

Ez a szegeny Lianka ugy nez ki kerekek nelkül mint egy mezitelen csigusz :o( pedig milyen rokonszenves előben :o) kerekesen :o)

Kedves Nyul, ez nem story, hanem tenyleg igy törtent :o) panaszt tettem Föfügenel, hogy sohasem megyünk be a galeriaba :o)
Latod, nagyon kedves dolognak tartom, hogy annak ellenere, hogy a multkor csunyan megvarakoztattam, es mar literszamra kellett innia a "kavet", hogy feledhesse banatat :o) most bevitt bennünket a galeriaba! Jol sikerült a latogatas :o) köszönet erte kedves Föfüge baratunk!

Kedves Janos, jo "hangulatu:o)" fotozast kivanok a vasutas bulihoz Varasdon! Ha felebredtel varjuk a fotokat!

Boldog uj evet s jo egeszseget Nektek!!!

Föleg!
Kristina

rajli írta...

Ezt szeretem benned János, hogy egy egyszerű kerékcseréből is képes vagy szappanoperát írni. Halottam, hogy a brazilok forgatnák az Isaura II., de nincs forgatókönyv írójuk, jelenkezz, világsiker lessz. Most, hogy kezded kapiskálni a fotózást, még azt sem írhatom, hogy jobban írsz, mint fotózól!
Egyben biztos vagyok, hogy mindkettőnél jobban értesz fröccshöz. :))) Ennél finomabban nem tudtam fogalmazni. Liuskát remélem magaddal vitted Varasdra, akkor még jó fotókat is remélhetünk. Te egy buliban csak fotózzál???? Na ez kizárt!!!
Most már befejezem, mert én is grafomániás leszek, mint Te!
Barátom B.Ú.É.K.!
Laci

Főfüge írta...

Oriza,a nyul!
Kicsit megfordítottad! Ez maga a sztori, ahogy történt, én csak dokumentálásként lefotóztam!
A bulifotózás az egy nagyon kemény munka, de azért köszi!

Főfüge írta...

Kristina!

A dátumból látom, hogy Te már megkezdted az év végi pezsgőzést!:)))

Ugyanis sehol le nem írtam, hogy Varasdon vasutas buli lesz!:)))
Így nem is voltam ott! No mindegy! Egészségedre!

Főfüge írta...

Látom Lacika, Te is a mélyére néztél! Megnézted az első képet, oszt elolvastad, hogy mit írt a Kristina!
Nem volt kerékcsere! A nyári gumit, lecserélték télire, a kerék maradt!
A galériára láthatóan, már nem is emlékszel!:)))

A Liuskát, aki egyébként Lianka, még soha sehová nem vittem magammal!
Mindenhová ő visz!:)))
Most már Te is tudod, hogy Varasdon nem volt buli, egyébként még soha senki nem ért, és nem is fog rajt érni, hogy fotózás közben iszok, ezt soha nem szegem meg!!!
Majd erről olvashattok a beszámolóban, de majd csak akkor, ha felébredtem, mert Kristina láthattad, elküldött aludni!:)))


MIND A HÁRMOTOKNAK A PONTOS OLVASÁSÉRT 5 FEKETE PONT, ÉS AZ ÍRÁST, OLVASSÁTOK EL ELEJÉTŐL A VÉGIG HÁROMSZOR! MAJD BESZÉLJÉTEK MEG, MERT HÁRMAN, CSAK RÁJÖTTÖK, HOGY HOL VOLTAM ÉS HOL BULIZTAM!

Névtelen írta...

majd jövök javitani a fekete pontikat ha elolvadt a hoooom :o)

Addig is BUEK itt is Mindannyiotoknak :o)

Föleg Kristina

Master írta...

Hello, a hello from Vietnam! Please visit and make friend with me!
My site : http://theinformer2009.wordpress.com/

királylgy írta...

Barátom! Tudod te, mi az, amit csinálsz? A legjobb értelemben vett fotóblog, amelyben nem eröltetett művészkedés folyik, hanem beszámol egy ember a hétköznapjairól, és ezt fotókkal illusztrálja. Szerintem ez remek, gratulálok hozzá. (Tudom, hogy nem ez az első ilyen jellegű bejegyzésed, de most jutottam oda, hogy felismerjem az irányt ...)