2009. november 18., szerda

Térgörbület

Ez egy speciális görbült tér Varasdon. Az a különös benne, hogy semmilyen folyadék nem folyik le róla, ha esik az eső, akkor az is rajt marad, a görbülete ellenére. Működik úgy is, ha otthon leveszel a falról egy szép akvarellt, mindegy milyen, csak nagy legyen és drága, ráteszed egy drága szőnyegre úgy, hogy a kép felfelé nézzen, majd kinagyítod ezt a fotót, akkorára, hogy ha rátetted a szőnyeget, és arra az akvarellt, akkor körbe maradjon 5 cm. Majd önts az akvarellre 2 liter folyadékot. A legjobb a tej, de látványosabb a kakaó. Majd várjál addíg, amig férjed, feleséged, anyád hazajön és mutasd meg Neki. Fontos, hogy figyeld az arcát folyamatosan, és szó szerint ird le ide, hogy mit mondtak. Ha a hozzászólásuk öt percnél tovább tart, akkor lerövidítheted. A kommentálók között(kisérlet elvégzése nélkül is!) kisorsolom a Varasdi Fotokiállítás Albumát, ami a 2009 év legjobb Horvát fotóit (101 db) tartalmazza különleges bőrkötésbe. Meghatározatlan időre Ausztráliába költöztem, de onnét is figyelek és sorsolok!!!
Kinga (Jó a blogja! ITT!) panszkodott, hogy nincs akvarellje! Hogy ne essetek zavarba, Tománál beszerezhetitek ITT! KItűnően főz ITT! Az alapanyagai pedig nagyon híresek ITT! A neten az övé a legjobb blog, persze, ha az enyémet nem számítjátok!

A TÖBBI KÉPEIMET ITT ITT ITT!!! LÁTHATJÁTOK! EZÉRT NINCS AJÁNDÉK, CSAK A SÍMA GYÖNYÖRÖK ÉLVEZETE!

Ma, 2009.11.20.-án 18:51:13 lezárul a pályázat. Sorsolás 20:30-kor. Eredményhírdetés 21-én 01:15
Addig mindenki vigye a kedvesét -kinek mi van - buliba, mert ma PÉNTEK ESTE VAN!
PÉNTEK ESTE VAN!
PÉNTEK ESTE VAN!
PÉNTEK ESTE VAN!
PÉNTEK ESTE VAN!

Na? Melyik film híres mondása volt ez? /PÉNTEK ESTE VAAAAAAN!/



55 megjegyzés:

Emese írta...

Mély!
;)

Főfüge írta...

Regisztráltalak!

GardoZs írta...

Könyvet kéne írnod, erre még nem gondoltál? ...vagy felléphetnél valami stand up comedy-ben. :)))

orsolya vanessza kiss írta...

Hát nem tudom... én inkább összehúztam a szemöldökömet :))))

kinga írta...

Vajon lenne, aki szóhoz jutna? :)
Mindenesetre nálunk se drága akvarell, se drága szőnyeg...
De még csak egy drága plazmatévé sem:)

Főfüge írta...

Nem baj Kinga! Azért benne lesz a neved a kalapba!

Zsuzsika, Vanessza, a Tiétek is!

bubble írta...

öööö... izé.... kipróbáltam! Hazajöttek, rámnéztek, egy szót sem szóltak, csak rázták a fejüket, elrohantak, majd visszajöttek fehér ruhás kísérettel, azóta egy szobában ülök, töküres, de gumiból vannak a falak...asszem görbül a tér...jajjj.... :D:D:D:D

Főfüge írta...

Jucinak Különdíj! Végre engem is röhögtet valaki! Válaszhatsz egyet a képeimből, elküldöm a végén keretezve A4-es méretbe!

bubble írta...

óóóóóó, de szupiiii, kösziiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

rajli írta...

Fiúk is írhatnak a a fotóidhoz, vagy csak lányok? :))))

Főfüge írta...

Rajli!

Fölkerültél a listára, annak ellenére, hogy minek érzed magad!:)))

toritextil írta...

Jucii, ez tényleg marhajó volt :))

János, akkor most én is játszom vagy mi a szösz? asszem kissé betompult az agyam.
hogy Neked micsoda ötleteid vannak...
:)

Főfüge írta...

Viki!

Megjelent a toritextil, ami a Te nickneved, tehát az én szigorú, de igazságtalan szabályzatom szerint, már bekerültél a sorsolásba. Viszont ennél van nagyobb probléma is, ami egy kicsit elvette a kedvemet ettől a játéktól is!

Az, hogy elolvastam, az Ellopták c. írásod.
Letaglózott! No nem azért, mintha akármilyen szándékból szeretném kinyilvánítani az akármilyen együttérzésemet. Nem! Ez olyannyira sablonos, meg mindennapi lenne, hogy már ezért se érné meg! Nem a lopás ténye, mert ugyanmá! Nem azért, mert a sofőr nem látta, mert be tudom bizonyítani, hogy látta és azt is tudom, hogy miért nem szólt. Azért nem szólt, mert Őneki a buszt kell vezetni, bár etikailag, amikor látta, bele kellett volna taposni a fékbe, majd megállni, és megkérdezni a bátorkánktól: nem ütötted meg magad kisfiam?
Nem! Nem az Ő dolga! Mert ha megteszi, akkor valószínű, a helyszínen szétrúgják a fejét, vagy jön a másik verzió, beleköp azok levesébe, akik kitalálták, hogy minden buszba kamera kell, lehetőleg három! Ha megengeditek, akkor most nem tippelnék!!!
Törvények kellenének! Igaziak! Olyanokra gondolok, mint az Ohm törvénye, Kirchoff tövénye, energia megmaradás törvénye, stb. tehát objektív törvények kellenének, amik mindentől független törvények lennének. Az általam felsoroltakról még senki nem vitatkozott! Se ilyen párt, se olyan, se diktatúra, se demokratikusnak álcázott!
Megmondom őszintén, ha ellopták volna a laptopod, vagy a kabátod, akkor azt mondom, jó! Megint! Megint valahol, ez van! Mert valakiknek valahol, fontos, hogy ez így működjön, mert ha nem, akkor tennének ellene! De ellopni egy csillagközi barit, az felháborító! Az egyenlő, a szívkitépéssel! Persze, csak az eredménye, amit benned okozott, mert ismeretlen hősünk, aki már ezért szállt fel a buszra, az soha meg nem értené! Valamit elnézhetett hősünk, mert nem valószínű, hogy kifinomult ízlése, a szépért, kedvességért való ragaszkodása késztette erre!
Ellopták!
Ellopták a csillagközi barikádat, aki Neked a „Rózsabimbód” volt! Meg vagyok erről győződve, mert egyszer sem említetted, hogy milyen jó, hogy nem a kabátod, nem a számítógéped lopták el. Ezen semmi nem segít! Kabátot, laptopot, most nem tudnék venni, mert engem is megloptak, legalább is gondolják! Csillagközi barikát, azt igen, ennyien meg többet is, az alkotója is biztos vagyok benne, hogy megajándékozna többel is!
De a Te csillagközi barikádat Senki nem tudja pótolni, illetve az az egy ember, aki megtévedt, akinek, lehet, hogy megtetszett!

Légyszi, szolgáltasd vissza Viki barikáját, aki ráadásul csillagközi, nem mondom, hogy kapsz helyette százat, de azt ígérhetem, hogy min. százan veszünk neked egy barikát!
Azért, hogy tudd értékelni, azért, hogy megértsd Vikit és a hasonlóan gondolkodókat, és azért, hogy Neked is lehessen, legyen egy saját „RÓZSABIMBÓD”!

Kozma Erzsébet írta...

Azt hiszem ebbe a játékba nem nevezek be, ugyanis voltam már diliházban kedvesnővér és nem szeretnék ápoltként visszakerülni...:-)

LARION írta...

........Azon gondolkoztam, hogy ha paszpartuként köré varrnék egy jó pár ezt azt, ami itthon a kezembe akad: tollboát, az akváriumból néhány halat, írtó izgalmas színű anyaghalmazaim valameliyket ( vagy akár az összest) , kütyüjeimre rátelepedő porfelhőt, az ablakon beszűrődő napsugarat, a csokit a kezemből inkább megtartanám........
Szerintem, ha hazajönne bárki, észre sem venne semmi különöset, mert az furcsább lenne nekik, ha mindenütt a rendezettség kiszámítható formátumaira bukkannának........
Na, jó volt így?....... Így jelent meg a a fejemben a gondolatköröd itthoni kivetítése........ :)))

Kála írta...

Khm, nem kifejezetten felel meg a leírásnak, de az is ér ha a pici fiam két kézzel keni szét a sütőtökpürét a hófehér rongyszőnyegbe??? Reakció azért volt...

mesehősnő írta...

"Te meg mi a radai hééééét rossebet csinááááálsz?????!" Valahogy így képzelem....:)) de a szavakhoz tartozó tekintet úgyis leírhatatlan, meg se kísérelem szavakba önteni. :)

Főfüge írta...

Kozma Erzsébetnek:

Erzsike! Azzal, hogy ideírtál, máris az ápoltak közé kerültél! Ne félj, nem leszel egyedül! Nézd máris mennyien vagyunk!:)))

Főfüge írta...

Larion!

Halra nem gondoltam! Nagy ötlet. Paszpartú is jó, mert így több kakaót bír. Szinte látom, amit leírtál, nagyon szemléletes! Csak azt nem látom ami a kezedben van. Mit mondtál? Hány csoki? Egy hari?

Hm... Aranyhal kakaóval! Zsenitáliális!

Főfüge írta...

Könyveslány!
Megmondom őszintén, Te vagy az oka az egésznek! Persze, hogy tökpürét kent a hófehér szőnyegre!
Miért? Hagytál ott Neki pl. csokiöntetet? Hát lekvárt? Feketeribili szörpöt? Egy kis tálba lisztet? Mézet, és egy kiszakított kispárnát? Naugye! Akkor mit vártál? Teljesen el van hanyagolva a kis barátom! Tessék mindent adni Neki, amit felsoroltam! Ja, és hagyd egy kicsit magára, had bontakozzon ki! Meglátod, milyen kreatív.

Nyitottam is a kisfiadnak egy külön szekciót, és felvettem a listára Tökpüré nicknévvel!:)))

Főfüge írta...

Veronika!

Nagyon jó ez a radai stb. stb. Én is használom, csak én cizelláltabban használom, és hosszabb mondom, de most nem írnám le, mert nem látom a blogodat, és az is lehet, hogy, csak 10 éves vagy!:)))

shadow írta...

Kipróbáltuk és bevált! Csúnya mód ellpova Főfüge ötletét mentünk is a szabadalmi irodába, ahol bemutattuk a térgörbület kinyomtatott verióján - nehezítés végett vörösborral - a mutaványt. A fejesek meggyőződtek a térgörbület zsenialitásáról, így készülő villájukba már fogjuk is alkalmazni az új burkolatot. Kivéve az úszómedencét.

Vadvirág írta...

Nos, nekem azt mondta a térgörbületből kiugró, körülbelül 110 cm magas, zöld bőrű, nagy, fekete gülü szemekkel megáldott jószág, hogy J%=+G)%"]@ssshj!!! ami magyarul annyit tesz, "Üdv, Földlakó!"

Esküszöm, doktor úr, hogy ezt mondta!

Kerekes Zsuzsa írta...

Nálam semmi furcsa nem történt, csak kedvesen megkérdezték tőlem "Valami különlegesség készül"? :) Azt nem tudták eldönteni, hogy a fotó vagy a főző tudományom újabb csodájával találkoztak. :)

Huszár Boglárka - Bogart írta...

A szőnyegemre kakaót-tejet-akármit önteni ???????? Csak meg ne lássa a családom ezt a játékot mert nálunk én vagyok az a feleség ,és anya akinek az arcát a játék szerint figyelni kellene..... és az arcjátékom meglehetősen érdekes lenne
:)))) Ja ,és ki kéne fütyülni amit mondok-bár nem szoktam csúnyán beszélni...
De csak hogy értsd hogy miért lennék ilyen:
Évekig jártam a perzsa szőnyeg-galériába, mert beleszerettem egy szépséges vörös darabba. persze csak simogatni tudtam, megvenni nem.
Mígnem egyszer egyik kiállításomon egy szőnyegkereskedős srác beleszeretett a festményeimbe, de mivel nem tudott fizetni értük megkérdezte hogy nem kellene-e egy szőnyeg cserébe. Áááá mondtam: nekem ? szőnyeg???? Minek??
Aztán végülis rádumált hogy legalább nézzem meg....:))) éééééés ott volt kiterítve álmaim szőnyege ..
Imádom azóta is :D
De ha valaki ráejt egy szöszmöszt annak annyi :((


A csillagközi bari ügyet még nem fejtettem meg , de segitek keresni...

toritextil írta...

Köszönöm a nekem szánt hosszú szöveget, ismét kedves Tőled!
A sofőrt illetően igazad is lehet, bár szerintem tényleg nem látta, de ha látta, valóban jobb, hogy nem szólt. Igazából bárki látta volna, honnan kellett volna tudnia, hogy az az én kabátom? ráírva nincs (még...), akkor meg benne van a rizikó, hogy épp a kabát tulajdonosának szólnak be, ami meglehetősen kellemetlen.
na de tanultam az esetből, annyira hátra sem ülök többé, csak akkor azt nem tudom, hova telepszem, hiszen elöl meg minden flúgos lepattan az első üres helyre, amit meglát, azaz így mellém (így kerültem "kapcsolatba" már rohadókezű hapsival, körömvágóssal, miszter benemállaszájjal...)
És igen, az a szomoú, hogy ez puszta gonoszkodás volt csak. Hiszen számukra értékkel nem bír az a kitűző, csak ugye ha már értékes dolgot nem találtak, nehogy csak ennyivel szúrjanak ki velem, hogy máshol találom a kabátom, mint ahová raktam, hanem szedjék le, ami leszedhető... kár, hogy használt zsepi épp nem volt a zsebemben. :)

Főfüge írta...

Shadow!

Nagy ötletet adtál! Képzeld, vörösborral úgy működik, hogy ráöntöd, iszod, iszod, és soha nem fogy el a bor. Már megrendeltem a köveket, lekövezem az udvart, öntök rá egy üveg vöröset, mondjuk egy Gerét és azonnal hasravágom magamat,és egész évben úgy maradok!
Várok mindenkit a kőkertbe!:)))
Ha kérdi valaki, akkor napozunk, oké?:)))

Főfüge írta...

Nem baj kedves Virág! Én hiszek Neked! Gyógyszereket bevetted?:)))
Mond a kis manónak, hogy mindenki üzeni:%%"§231szv))?:_ßĐđ$$$$$$$$$$!

Főfüge írta...

Kerekes Zsuzsi!

Olyat kérhetnék Zsuzsika, hogy tejesleves reszelttésztával, őrölt erős pirospaprikával, darástészta, fele tökmagolajos fejessalátával, a másikfelét korminszőlős birsalmalekvárral? Természetesen akvarellen!:)))

Főfüge írta...

Boglárka!

Majd amikor, 3-4 órát photoshopolsz, és mielőtt készen vagy, akkor a géptől kapsz egy üzenetet, hogy: microsoft elnézést kér, mert a windovs explorer hibát észlel és leáll! És sutty! volt kép, nincs kép! Akkor majd megtanulsz fütyülni! Jó hosszan! Ez olyan, amikor a 160x120 képeden az utolsó ecsetvonásokat készíted, én meg odaugranék egy terpentines autómosó szivaccsal, és: Bocsi, poros, áttörölgetném! Őszintén? Egész nap fütyörésznél?

Régebben olvastam, köyvben, amikor elkészült a perzsaszőnyeg, akkor kidobták az udvarra, a sárba porba, ettek-ittak rajta, kb annyian, amennyien itt jelentkeztek
és buliztak rajta, tánc és miegymás!
Boglárka! Fel van a Te szőnyeged avatva?

Főfüge írta...

Toritextil!

Viki!

Szerintem hagyd a francba ezt a buszozást, látod milyen macerás.
Kicsi szünetet tartunk és akkor hírdetek egy másik pályázatot, ahol egy Toyota Avensist, vagy a legújabb Mazdát sorsolok ki 5000 liter benzinnel és 5 millió kp.-vel, ha útközben innál egy kávét, akkor ne gyere zavarba!
Majd úgy írom ki, mint egy mai közbeszerzői pályázatot:
Pályázhat minden lány(na jó! Nem a régi értelembe!) Akinek a családi neve R:-el kezdődik, keresztneve:Viki, Szegedre járjon egyetemre busszal és további feltétel, hogy lopják el a buszon a barikáját, a csillagközit, szeressen varrni, és dolgozzon üveggel is, és legyen nagykanizsai az .... utcában.
Viki! Én bízok benne, hogy rádmosolyog a szerencse!:)))

LARION írta...

Hát nem látod, hogy mogyorós, vastagra formált csokikat tömtem akkor magamba, és nem egy harit..... , mert az csak óvatoskodósdi.....érezzzük és élvezzük az élet pillanatait mindenféle ünnepek nélkül..... hisz oly rövidke, egy pillanat és huss... máris rezeg és remeg a bőr a testfelületünkön.....

De, biztos akkor is élvezet lesz a csokimajszolás..., na de mivel is ?: protkóval, vastag szemüveglencsékkel és tompuló hallószervekkel........hihi.........

Toritextil ügye valóban szomorú, de tényleg ilyen világ lett körülöttünk, közöny és tompaság, stiklik és bűnözések, nagyban és kicsiben, mert ilyen fővonal mentén irányítódik kis országunk "értékrendszere".........
Engem a múltkor biciklis nőként majdnem felpofozott két felbőszült férfiállat, mert lakó-pihenő övezetben merészeltem az útkereszteződében elvenni néhány igen fontos percet az életükből, mivel nem akartam belevetni magam az előttem száguldozós autók végtelen tengerébe.........megvártam, míg kitisztulnak előttem a továbbjutás lehetőségei......... túl vagyok már ezen, sőt azóta csak végtelen udvarias vezetőkkel találkozom.... Lehet, hogy karmikus csapást mért rám a sorsom, valami bünti lehetett?........Hm.... Ezen most elgondolkodtam.....
Na, de szóval, ameddig ilyen rezgésű emberkék egymásra találnak, ( mint bárki , aki ezen a felületen megszólalt), addig lesz remény....... .arra legfőképp, hogy a közönyön túl is vannak még érző-jószándékú és kedves emberkék is ezen a földpalettán!!!!!

Jandó írta...

Játszanék én is. :) Csak valahogy a szemem nem bírja a fekete alapon sárga betűket, így alig tudtam elolvasni a bejegyzésed. 3. alkalommal jutottam csak a végére, de még mindig jojózik :(.

toritextil írta...

hohóóóó, ez az újabb játék-ötlet naggggyon tetszik :)))) azt hiszem nagy eséllyel indulnék ilyen pályázati kiírás mellett :))
csak... akkor meg a kocsit lopnák ki alólam.... :D
no de azért szólj, ha milliomos lettél :D
köszönöm a vidámító sorokat

Larion, olvastam igen az erről szóló bejegyzésed (remélem, nem emlékszem rosszul, és volt ilyen írásod :) ), elképesztő sajnos..

Főfüge írta...

Larion!

A botot kihagytad! Meg a nyávogó macskát, ami miatt orraesel!

Hajnoca írta...

Mire a végére jutottam begolyóztam .... illetve a szemeim.
Az akvarell festéshez elsősorban ... nekem egy szőnyeg kellene, mert az nincs.
A poratkára és a hülyeségre vagyok allergiás. :-) Az elsőt elviselem, a másodikat művelni szeretem.
Az új helyen ahol lakom csak kevesen látogatnak, de azok is sokszor váratlanul törnek elő belőlem ... megmondták a hangok is. ;-)
Míg odahaza laktam a kicsilány művelt hasonlókat tejjel, kakaóval szörppel, vagy ami épp a keze ügyébe akadt. A szomszédok nem bírták a sok síííííííííííííípszót és kaptam tőlük egy 'wellnes beutalót" a szomszédos épületbe ... a kergékhez.
Választhattam. Vagy az utca másik végére költözöm az 'örök nyugalom lakóparkba" vagy a 'kerge birka szeretetotthonba".
De tényleg!!! félúton lakom a kettő között Dkeszin.

Főfüge írta...

Jandó!

Jojozó szemüek is játszanak!:)))
Egyébként ez azért van, mert színtévesztő vagy. Körzetiorvos, japán könyv, speciális szemüveg 100ezerért, de ez GYES-ből gyerekjáték! (Nyugodtan add oda a kislányodnak) Nézd meg ezt, nagyon érdekes, van a jobbfelső sarokba egy film.
http://www.novakoptika.hu/szolgaltatasok/szinlatasvizsgalat/szinlatasvizsgalat/szinlatasvizsgalat.html

Ha nem korrigálod, akkor nem jól állítod össze a színeket, nem veszik a termékeidet, nem jól fogsz öltözködni, nem úgy rendezed be a lakást, a kajákat színileg nem jól válogatod össze, s a férjed egyre később fog hazajönni!:)))

Főfüge írta...

Viki!

Én nem mondtam, hogy majd ha milliomos leszek!
"Kicsi szünetet tartunk és akkor hírdetek egy másik pályázatot, ahol..."

Most szünet lesz, annak a végét kell csak kivárnod!:)))

Főfüge írta...

Hajnóca!

Jojózás, golyózás, olvasd el jandónak írtakat.

Jól válaszoltál! Már itt is gyűlünk!:))) a gyanakvók nem jönnek, vagy csak összehúzzák a szemöldöküket, de az már valami!:)))

Főfüge írta...

Ma, 2009.11.20.-án 18:51:13 lezárul a pályázat. Sorsolás 20:30-kor. Eredményhírdetés 21-én 01:15
Addig mindenki vigye a kedvesét -kinek mi van - buliba, mert ma PÉNTEK ESTE VAN!
PÉNTEK ESTE VAN!
PÉNTEK ESTE VAN!
PÉNTEK ESTE VAN!
PÉNTEK ESTE VAN!

Na? Melyik film híres mondása volt ez? /PÉNTEK ESTE VAAAAAAN!/

LARION írta...

Na, azt lesheted, hogy én orra fogok bukni bot nélkül rezegős bőrrel sem........
Akkor is hiperaktívan rágcsálom a mogyorós csokikat, leturmixolva..... és közben 3-400 dolgot csinálok egyszerre lassított felvétel üzemmódban......
Ha meg netán egyszer orra esnék, akkor egy arra járó gyanútlan járókelőt elgáncsolnék mérgemben......
Inkább ne essek el, jó? Mert más is megismerné a bennem lakozó sötétebbik énem....
Apropó, mit kellene Rólad tudni kedves, Főfüge? Mit csinálsz azon kívül, hogy a gép előtt töltessz el némi-nemű hasznos időt...... Feltárnád a titkodat?

toritextil írta...

okééé :P

nem ismerem a filmet, mondd meg :)
viszont az eredményhirdetést egy kissé tán későre raktad, én akkor reményeim szerint már valami szépet fogok álmodni

és én is kíváncsi vagyok a Larion kérdésére adott válaszra!

Főfüge írta...

Larion! (most látom, már Viki is!)

Te vagy a második, rövidke kis életembe, aki ilyenre kér! Most már le kell, hogy írjam.
Tehát: Megnézed a blogomban az összes képemet, elolvasod a képeim alá irtakat, majd egyenként menj el minden hozzászóló blogjába, nézd meg az Ő összes dolgaikat, olvasd el, hogy én mit írtam hozzájuk, és azokét is, akik még írtak, ott is nézz körül, hátha oda is írtam, majd ha "elkakadtál", akkor a blogom jobb oldalán van egy olyan, hogy ajánló, ott is kövesd a módszert, ott is megtalálsz, azután lépj be ide: http://lato-kor.blog.hu/
Nézz körül, a szerzők között kered a Főfügét ott külön is láthatsz dolgokat. Mindenki minden képénél olvasd el a kommentjeimet. S ha mindent végigjártál, ahogy mondtam, akkor mindent tudsz rólam!
Akkor azt megírod nekem, és én segítek picit javítani. Nem lesz nagy az eltérés! Érdeklődni tilos!
Ne lepődj meg, e hosszú úton lehet, hogy találkozól saját magaddal!
Nem lesz ez ám rövid idő! Ha becsületesen végigcsinálod, akkor lehet, hogy én segítelek fel, amikor orra estél!:)))
S akkor hálából, felolvasod nekem a jellemzésem.
Vagy ez lesz, vagy olvasom az újságba, hogy: Larion művésznő a Photography Masters Cup minden kategóriájába elnyerte az első helyet!
Erre gondoltam:
http://www.worldphotographicarts.com/photoshow/colorawards/3rd_gala/presentation/

Jó munkát! Én drukkolok Neked!:)))

Főfüge írta...

Viki!

Hogy mondanám meg, amikor még a többiek nem is látták. Ha nem lesz megfejtő, akkor elküldöm Neked a filmet DVD-n lemásolod és elküldöd Te is valakinek, akit érdekel, az is továbbküldi, és ha körbeér, akkor mindenkinek lesz egy saját. Az utolsó jár jól, mert lesz csak úgy, egy filmje, amit tulajdonképpen éntőlem kapott, pedig nem!

Na! Ettől is begolyózik, jojózik aki elolvassa!:))) Pedig igaz!

Pamlerva írta...

Lekéstem a pályázatról(jujj,de sajnálom:)))-de,ha követném az utasításokat, Kiki kislányom csillogó szemekkel így kiáltana föl:
-Anyuci,Te szupi vagy!!!:)))

LARION írta...

Jaj, miért baj, ha az emberlánya rövidített útvonalon szeretne ismeretekhez jutni....???
Persze tetszetős az a sok tekervény, amin keresztül láthatóvá válhatna az alagút végén a fény...... 1 hónap múlva lesz erre energiám...... Persze az sem derül ki felszínes és gyorsröptű rád látogatásommal, hogy nő vagy férfi vagy-e az emberi lények világából...... Túl kíváncsi lennék, ez bajság?

pogácsa pajti írta...

jajj lemaradtunk...pedig
jöttünk játszani, ketten vagyunk, akkor már kétszer görbül a tér, magyarán már akár gömbölyű is lehet ez a világ?

amúgy a kérdés itthon annyi lenne, annánál "és mikorra kell leadni?" :)
anettnál " de ráérsz bazmeg" -szokta volt mondani egy bátty mindenre:)

rajli írta...

János én nem nyerhetek! Igaz egyedül én értékelném a nyereményt! :)))) Mi is az tíz liter solói juhfark, vagy mi? Ennyi szép lány kikaparná a szememet, bár szerintem felesleges bármilyen sorsolás! Éljen a férfi sovinizmus!
Laci
Ui: na most kiderül, milyen nagy legény vagy! :)))))

rajli írta...

(somlói)
na jó nem bánom vigaszdíjnak is elfogadom! :)))))

LARION írta...

Bocsánat, látom a János megszólítást......
Nem bírok jól elmélyülni, mert rengeteg munkám van és átmentem gyorsolvasós fokozatra, hogy valamennyire képben legyek általában...... Ugye, nem bántottalak meg?

Főfüge írta...

Annák és Nettek!

Lemaradtatok, akárcsak a magyar óráról!:)))

Főfüge írta...

Rajli!

"János én nem nyerhetek! Igaz egyedül én értékelném a nyereményt! :))))"

Most igazat mondtál! Megláthatnád milyen egy fotó! Bár ahhoz se kell Neked a könyv! Bemész a blogomba!:)))

Főfüge írta...

Larion!

Csak szép lassan! Ráérsz! Mondtam, hogy majd felsegítlek!

Henci írta...

Már megnit lemaradtam... De csak a következők miatt:
Először is éppen emeltem le a falunkról a legnagyobb olajfesményt-gondoltam jó lesz ez, amikor eszembe jutott se tej, se kakaó. Na gyorsan kép vissza, felöltöztem és lementem a boltba, ahol természetesen a szokásos imerősökkel elcsevegve jól be is vásároltam. Amikor hazaértem tudtam, hogy hiányzik valami, de legalább a kísérlet nem ment ki a fejemből. Így hát megint mentem a képhez, már-már ünnepélyes nyugalommal, amikor mint villám becsapott, hisz elbeszélgettem a tejed pultnál jó az időt... Na kép vissza boltba le és szilárdan elhatároztam, hogy még köszönni sem köszönök.
Szóval a diaidalom örömével harmadszor álltam neki leszerelni a képet, de hát 3 a magyar igazság.
Na amikor megvoltam hoztam a tejet, mert természetesen a kakaót a vacsorámhoz hoztam. Megnyitottam újra a blogot és akkor tehát a mit is kell hogyan csinálni részeket olvastam, és rájöttem, hogy még mindig nem áll kész a mutatvány, hiszen hol a fotó??? Na gyorsan pendrive aztán a kodak volt a legközelebb, természetesen egy óráb belül kész-ígérték. na jó gondoltam addig soppingolok, ha már egy plázában van a fotólabor... Teltek múltak az órák, mert eszembe jutott, hogy karácsony is lesz, így hát természetesen gondolnom kell az egy szem okos fiamra is. Na fölcuccolva pár ajándékkal haza is indultam azzal az örömmel, hogy akkor a karácsonyt le is tudtam, de ott mosorgott valami bennem, hogy mintha nem ezzel a szándékkal jöttem volna. Aztán ismét bevillant a fotó!!!! Kész lett és én is. Gyorsan hazamentem, talán már napok is teltek el- úgy éreztem.... Na festémény rá a fotó és jöhet a tej. De vagy lejárt volt mikor vettem vagy tényleg napok teltek el, de a taj megaludt! Vagy csak én alszom??? Netán ez egy álom??? Nézem bili sehol, így legalább abba nem kell belenyúlnom. SZóval felráztam ráöntöttem és valóban működött, ahogy egy tak..gombóc formájában a tej megmaradt a tér közepén. Kicsit savója folydogált, de sikerült. Éreztem, hogy elérzékenyülök... egy pillanatra. De hirtelen újra elolvastam még 100szor mit is kellett volna csinálnom, de én mindig mindent elrontok!!!! Bassza meg a parkettára és a kép közé nem tettem be azt a k... szőnyeget. Feladom, feladtam...

Pedig első akartam lenni!
De csak Sörike kárpótol, mert tünemény lett a fotókon!

Szeretlek Sörike!

Főfüge írta...

Phaedra!

Szupi lehet a kislányod! Láthatod itt is, a majdnem semmire való bolondozásra is nagy szükség van.
Nekem is!:)))