2009. november 2., hétfő

Feles Kristina Kiállítása

Feles Kristina(KLIKK) első önálló kiállításának részlete. Klikk a képre a nagyobb méretért


9 megjegyzés:

Huszár Boglárka - Bogart írta...

szép kiállítóterem.... gratulálok az első önálló kiállításhoz :D

Névtelen írta...

Kedves Föfüge, köszi szepen remekül sikerült a megnyito :o) a terem csodas, zsir volt a szervezes :o) remelem a pezsgö is izlett :o)

Szervusz Bogi :o) köszi, örvendek, hogy Neked is tetszik a kiallitoterem :o)
Kristina

orizatriz írta...

Second Life?? :)

rajli írta...

Mennyi arc ismerős egy házibuliban!

rajli írta...

Azt még értem, hogy a szép lányok elcsavarták a fejedet,de , hogy lesz..d a móri ezerjó forrását.....

Főfüge írta...

Kedves rajli!

Tudom, hogy soha nem érdekeltek a részletek, de meghalt a számítógépem, nem is akár hogyan, két napig volt a szervizbe, futás Kanizsára, mert vendégül láttuk a varasdi(Horvát ország) fotóklub elnökét, vissza Egerszegre, kihozni a gépemet és megállás nélkül káromkodni, hogy mi a francnak ennyi drót, majd vissza Kanizsára berendezni Kristina kiállítását, majd háromszor átrendezni, mert finnyás a kuncsaft, majd a megnyitó, majd több hullámba berúgás, mert ezen a megnyitón is, csak én ittam pezsgőt, mert szeretem, meg valaki lealkoholozta, így el kellett tüntetnem. Majd vissza Egerszegre, telefonálgatni segítségért, hogy mi oldja le a csónaklakkot egy eredeti Botticelliről, majd kajtatás szponzorok után, akik kifizetik Vadas emléktábláját és kihelyezését, aminek a helyét Királlyal kijelöltétek. Majd ma 1001 email elolvasása, majd egy icipici kiállítás átrendezés, majd elolvasva Draskivics Gyuri barátom levelét, akihez 5 másodpercre ugrottam be, amikor Bazárudvart fotóztam, de Ő "elrabolt" és bemutatta a vállalkozásait, ma reggel, pedig azt írta, hogy ne aggódjak, Ő felvállalja a tábla legyártásának, és kihelyesésének teljes költségét, mivel remélheti, hogy barátjának gondolhat.
Hát ennyit a széplányok fejemelcsavarásáról! Gőzöm sincs, hogy hogy néz ki egy széplány, sőt, amióta Ernő ügyeit rendezem, még azt se, hogyan egy ronda! Dugóhúzótól ágyig közlekedem!
December 17 táblaavatás, este gyertyagyújtás Vadas Ernő sírjánál és vége! Lehet, hogy nekem is! Azért, egy kis helyet hagyunk a táblán, ha már egy helyen születtünk, és nevelkedtünk!:)))

Névtelen írta...

Kedves Föfüge, köszönö szepen :o) Kristina

Roxana írta...

congratulations, Kristina, this looks fabulous! and thank you, Föfüge, for spreading the word...

Névtelen írta...

Thanx Roxana, it´s Föfüges work :o) he chose the pictures and the room for this very first exhibition :o) He made a great work!Kristina