2009. november 1., vasárnap

Bazár udvar Nagykanizsán


9 megjegyzés:

Cesc Ginesta írta...

Excelente fotografía !!!

Un saludo desde Ibiza....

orizatriz írta...

ez "gyakorló" bazár udvar, tehát szoktak valami kirakodóvásárt rendezni itt bent, vagy csak valahogy régről ez a neve?

rajli írta...

Szép lett!

Henci írta...

Bazár: színes forgatag, emberek, kiabálás, hangos nevetések, gyereksírás, illatorgiákba keveredő bűz..
Udvar: gyerekek, állatok, nevetés, játék.
Nagykanizsa: 110 év, 110 kép.
Bazár udvar Nagykanizsán: magyarázatot kérek.
Vagy csak később jöttem???

Névtelen írta...

:o) szervusz Janos, jo kep!!tetszik, hogy egyre több fekete-feher kep bujik elö Nalad :o)!! A kapualj mindig halas tema :o) szerintem. Föleg! Kristina

Főfüge írta...

Bizony Kristina, a kapualj az még mindíg nagyon hálás téma, ha jó sötét, akkor,

Főleg!

Névtelen írta...

:o) föleg!

Főfüge írta...

oriza, a nyúl: majdnem biztos, amit most leírok, de várd meg a hivatalosat! Megtanultam Vadas Ernő révén, hogy mindennek utána kell nézni, s ezt nem bántam meg!!!
Nos a kanizsai bazárudvar, az nem a klasszikus bazár, hanem tele volt, és van apró üzletekkel. Pár éve hozták rendbe, igazán szép látvány, de... Mikor már végre elhiszem, hogy visszatekerve az idő kerekét, átélhetem azt, amit a "régiek" régen, akkor a reklámok, és figyelmeztetések kikészítenek! Kamerával megfigyelt terület, sorolhatnám, de nem teszem, mert újra átélem és szétverem a monitort! A történelmi környezetbe semmit nem veszünk észre, megyünk tovább kezünkbe a hamburgerrel, de ha egy ókori történetről szóló filmben egy színészen rajt marad a karóra, akkor meg akarjuk ölni a rendezőt, arról nem is beszélve, hogy a kamerával megfigyelt területen, nincs is kamera! Egyébként itt nőt fel Hevesi Sándor a nagy szinházguru, aki a Nemzeti Szinház igazgatója volt 10 évig, akkor, amikor még volt olyan! Természetesen Nagykanizsán rengeteg, később híressé vált ember született és nőtt fel, akiknek a felsorolásával, most nem untatnálak, magamról, meg természetesen, mérhetetlen szerénységből nem nyilatkozom!:)))

orizatriz írta...

kimerítő válasz :)