2009. október 3., szombat

Tócsa


7 megjegyzés:

Névtelen írta...

huuuu ez nagyon szupi ez nagyon tetszik!!!!! K.

Henci írta...

Ahogy elősör rnéztem lyan mint egy puzzle! Hihetetlen jók a képeid!
Mester!

Főfüge írta...

Kadris, és Kristina!

Jobb, ha én mondom ki az igazságot, mintha Ti, nem!!!
Ez, egy nagyon nagy lófasz kép! ez a szerencsétlen akármi, szinte semminek nem felel meg! Még a címének se igazán Ez egy kapitális antifotó, bár nem ezért raktam fel, de alcímként megfelelne a fent leírtak miatt.
Egyetlen erénye, hogy ragyogó, a fekete-fehér, ezért kedvelem, (most gyakorolom keményen!) de ez még nem igazán magyarázat, arra, hogy felraktam. Itt jegyezném meg, hogy micsoda hatalmas nehézségekbe ütközött a színes technika kifejlesztése. Amikor életemben először láttam kiállításon színes képet, (akkor Ti még pajzán gondolat se voltatok!) akkor egy világ omlott össze bennem! Nagyon sokáig nem tudtam befogadni a színes fotókat, majd egyszer, csak megkedveltem és irigyeltem, de pár kivételtől eltekintve, ma már szó szerint hányingerem van a színektől! Ma is elbűvölnek a naplementék, ott szinte nem is lehet túlozni, (bár ebbe kötnek bele a legtöbben! A kiégést nem ismerem el, azért mert szinte nem is igazán létezik, amikor, tényleg ki van égve, az egy másik eset, de mégsem ezért jöttetek ide!) nagyon tetszenek az esti színes városképek, de azt meg már régóta a "tucat"-ba sorolják! Na szóval! A színekkel, valami baj van! Nem tudom, hogy mi, tán divatnak se mondanám, de most az igazi fotó, megint fekete - fehér, itt jegyezném meg, hogy rajli szerint szürkeárnyalatos, amit még meg is kellene vizsgálni, hogy miért?! Amit most írok, az már szakemberért kiált! Miért nehezebb egy fekete-fehér fotót készíteni, mint egy színeset? Miért volt az, hogy a lányom, csak fekete-fehérben volt hajlandó nézni a színes TV-t?
Miért van az, ha gondolunk egy szép színre, azt, csak fekete-fehérben "látjuk"? Miért van az, hogy nem létezik színes álom? Kivételt képeznek, a barom politikusaink által látottak!

Nem sértődök meg kislányok, ha ezt a képet jónak és szépnek látjátok, láttátok, de ez egy optikai csalódás, mert szeretetre méltó csodás lényem vizualitásán keresztül szemlélitek!:)))
Természetesen ez őszinte megnyilatkozásom, nem ad felhatalmazást arra, hogy legközelebbi ragyogó képem alá azt írjátok: ez egy nagy lófasz bazdmeg! A stílusra, mindig is ügyeljetek, mint ahogy én is!:))) Mindig!

Nagyon szeretlek benneteket! Egyenként is, meg külön-külön is!:)))

Főleg!

Henci írta...

Sürgősen igyál, vagy menj doktorhoz! Szövödménye lehet!
Ez a képed azért tetszik, mert amikor először ránéztem és azóta mindig, olyan mint egy puzzle, mintaha a fehér részen hiányoznának a sötét darabkák. Ha feket fehér, akkor nem teljesen értek egyet Veled. Ha én egy színre gondolok, akkor az nálam igen is színes! Bár, az hogy mondjuk a Te barnád olyan-e mint az enyém és vajon ki mondta először mondjuk a barnára, hogy barna ugye az talány! A másik, én elég nagy álmodó vagyok, és nem álmodozó de nekem az álmaim is színesek! Ettől függetlenül, szeretem a fekete fehéret, Általában ott érvényesül ez a beállítás, ahol a fények a fontosak.
Vajon miért van az, hogy amikor egy sötét helységre rányitsz egy olyan szobából ahol ég a villany, akkor a fény áramlik ki a folyosóra és nem fordítva a sötét tódul a fényre??????
És bazdmeg ez egy jó fotó és nem lófasz! (én kérek elnézést)

Főfüge írta...

Kedvenc Kadrisom!

Az első mondatod első fele, az valami fenomenális! Ebből is láthatod, hogy szófogadó kisfiú vagyok! Azonnal és haladéktalanul megkezdtem az ISZÁST! Bár lassan már köztudomású, hogy, csak a szám jár és nem is iszok! Szegény Kazal Lászlóról is azt gondolták, a sok remek részeges alakítása miatt, hogy állandóan iszik, pedig köztudomású, hogy szinte soha nem ivott!
Egyik variációt se láttam!
Nem állítom, hogy én külön gyakorolok, próbákat tartok, hogy Ti, kedves hódolóim minél jobb előadást lássatok!
Én szeretem azonnal magamat adni! Nincs edzés, nincs gyakorlás, egyből előadás!
Marika szerint, meg is bukott eddig mindegyik! Orra!
Még fiatal vagyok, eljő’, még az én időm! Fogsz Te még nekem tapsolni! Bár most súgják, hogy állítólag, Te belenéztél az egyik főpróbámba! El is ismerek, hogy az eddigi legjobb volt!

A színekről!

Ha gondolsz, egy piros rózsára, akkor gondolsz! Hunyd be (ne le!) a szemedet, nem látod pirosnak! Gondolj egy sárgára! Tudsz gondolni, de ha becsukod a szemedet, akkor soha nem látod a sárgát! Csak gondolod! Ezt nem én találtam ki, ennek meg van az oka, de ez nem olyan oldal! Át is fordulok a másikra!

Hogy a Te barnád milyen, azt csak Te tudhatod! Az enyém, az még barna, de nem ijesztgetni akarlak, az is őszülni fog!:)))

A sötét is tódul! Csak mivel a fehér fény agresszív, elnyomja a sötétet! Nem hiszed? Kapcsold le a villanyt! Mindenhol sötét lesz!:))) S nem, csak ott, ahol eddig is az volt, hanem ott is, ahol eddig nem! Adrienn! Akkor ki az agresszív?
S ne kérjél elnézést bazdmeg, mert ez egy lófasz fotó! S meg is tudom magyarázni, de minek? Látni, hogy ez egy lófasz fotó!:)))

Henci írta...

Ez már a szövődmény! Mondom!
Abban egyet értek, hogy amikor a csukott szemem keresztül akarok nézni nem látom a sárgát sárgának bár erős napkor piros minden, de a gondolataim olyan erősek, hogy a sárga az sárga. Ok a barnával kicsit messzire mentem!
Amúgy minden nézőpont kérdése. Kinek félig tele, félig üres.
Tehát én most erősen azt gondolom, hogy a Te fotót nagyon is rendben van, sőt itt ülök és már a gondolatátvitel miatt érzem a barnát!

Névtelen írta...

Lehet en tölem optikai csalodas is, en inkabb ugy fogalmaznek izlesek es pofonok :o) ... Ha Neked nem tetszik Janos az a Te bajod, attol masnak meg hadd tessek :o) nincs ebben semmi rossz. Legföljebb nem ertünk egyet ebben a kerdesben es kesz, attol meg nem huzzuk fel magunkat :o) Üdv, Kristina