2009. szeptember 2., szerda

víz-ió


17 megjegyzés:

Henci írta...

Ezt hol fotóztad??? Nagyon tetszik, de nem csak hogy mert nem tudok márt írni, de nagyon. A cím is ötletes! Nagyszerű meglátás.

Főfüge írta...

Na hol?
Naná, hogy Sopronba!
Természetesen úgy hogy, ne lássa senki, nehogy úgy járjak ahogy Te!:)))

Henci írta...

Pedig nem emlékszem, hogy elhagytam volna... Mikor???? ez itt a nagy kérdés! Hát attól nem kell tartanod:) Ez a festők köze?

Főfüge írta...

Kadris: E-mail!

Henci írta...

Megvolt. Még a múltkor le pskölyköztelek, de kiderült, hamar nyugdíjas leszel...:))) Hát ez így nem ér ám! Akram szavaival élek: Ez csalás!:))))

Henci írta...

Persze láttam amit láttam. Ez a Te sajátod Főfügés és nagyszerű!!!

rajli írta...

:)))))

Főfüge írta...

Nem lehetett volna egy kicsit több zárójel?

rajli írta...

Igazad van! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Polla írta...

Dalira asszociáltam erről a képről. Nagyon jó!!!

Főfüge írta...

Köszönöm Polla!
Ahogy Te asszociálsz, nem asszociál úgy Senki!:)))

Kerekes Zsuzsa írta...

Szürreális, meseszerű, remek, kedvemre való kép.

Főfüge írta...

Köszönöm Zsuzsi! Örülök, hogy "Eljöttél!"

Emese írta...

Nagyon jó!

Főfüge írta...

Köszönöm Emese! Megtisztelő ez egy jószemű, szépszemű fotóstól!:)))

Holdgyöngy írta...

Tetszik. Fekete fehér fotókkal nekem eddig Kotnyek István volt a kedvencem. Nálad találtam egy pár különlegeset. Gratulálok.

Főfüge írta...

Örülök, ha Kotnyek István fotói tetszenek, kitűnő fotóművész! A Vadas kiállításon kaptam a Polgármestertől egy Kotnyek albumot, amibe a jelenlévő Kotynyek István, számomra egy nagyon kellemes bejegyzést tett. Amiről, majd később írni is szeretnék, aminek főleg a bejegyzés mögötti humortartalma a lényeg, és a klasszikus, politikusok által oly' népszerű csúsztatás, természetesen ez ebben az esetben jószándékú! Az is külön öröm, ha Budaörsön ismerik Istvánt. Az írtad, hogy szereted a fekete-fehér képeket, s ha jól értettem, akkor had ajánljak Neked a kedvenceimből pár alkotót, akik ezt nálam sokkal jobban űzik, természetesen remélem, csak átmenetileg!:))) Ez a lista nem sorrendiséget jelöl, csak felsorolást. Jobb oldalt a blogomban van egy olyan lista, hogy ajánló, ott a nevekre klikkelve, eljutsz hozzájuk.
Zsufotó
Roxana
Emese
Benkő Emese
Belényesi Tímea
Kummer János
És végül rajli blogjába keresd a "Hársfa utca" c híres képét.
Itt a kis gyorslistában, bőven találsz fekete-fehér képeket. Természetesen a többiek blogjába is van fekete-fehér fotó, de talán az általam felsoroltaknál jellemzőbb.
Természetesen, ha szereted a fotókat, akkor mindenkinél nézz körül, csodálatos fotókat találsz mindenkinél, de azt vedd figyelembe, hogy akkor egy darabig nem lesz időd, a mesékre!:)))