2009. június 25., csütörtök

ZA-KO II.

Kristina Felesnek ajánlom, sok szeretettel. Nézzétek meg képeit! KLIKK IDE!

7 megjegyzés:

Roxana írta...

impressive!

rajli írta...

Csoda, ha nem vágja szét az üveg!

Főfüge írta...

Roxana: Multam!

http://www.deezer.com/#music/result/all/leonard cohen

Főfüge írta...

Rajli: Az én galambomat nem érheti semmi!:)))

Névtelen írta...

Szia Föfüge, honnan tudtad hogy ez a kep ennyire tetszik majd nekem :o) nagyon köszönöm!!!!!!!! es gratulalok hozza!! Ez a madarka itt magaban fekete-feheren nagyon jooo! Tetszik a megujult blog is :o) azt azonban sajnalom, hogy meg mindig nem lehet Teged (a Föfüge-blogot) követni :o) illetve csak igy sunnyogva :o) Kristina

Főfüge írta...

Óóóóóó! A megkerült madárka!
már aggódtam, hogy elvesztél.
örülök, ha tetszik, bár nem tudtam. Nem tudtam, mert én nem tudok semmit. Vannak nagyon kedves képeim, amik mikor elkészülnek, akkor rengeteget nézegetem, nagyon tetszenek, feltöltöm, aztán semmi. Aztán van olyan, hogy csak úgy csinálok valamit, hogy mégis, nem is biztos, hogy Nekem tetszik, és aránylag sikeres. Ott van a Don Quijote c. képem! Azzal akkorákat buktam, mint a ház! Csak két valakinek tetszik. Az egyikük el is kérte a képhez tartozó szöveget a blogjába. Talán, majd egyszer összejön! A Don Quijoténak, meg nekem! Meg többet kellene foglalkoznom magával a fotózással, mármint a gyakorlatban is, mert rengeteg képet nézegetek, és bár rengeteget tanulok belőlük, de nem igazán serkent munkára, ha jobbnál jobb képeket látok! Csak sóhajtok egy nagyot. Most az oldalamon a linkeknél zárójelbe tettem, hogy kik a Látó-kör tagok. Nézz be oda, mert a közös oldalunk, az csak egy, egyfajta "Műhely" Az igazi aranybánya, az igazi szépséges kincsek azok ott vannak. Ha ott körülnézel, akkor láthatod, hogy nekem mit kell loholni!

Az utolsó mondatodat, azt meg nem igazán értem! Miért kell sunnyogni?

No! Ceruzára!!!

Névtelen írta...

Kedves Föfüge, voltam mar Nalatok többször is, megallod Te ott a helyed aggodalomra semmi ok itt kerem :o)!!!
Jaaaj, a "sunnyogast" arra ertettem, hogy nem tudlak bejejölni, hogy követlek, tehat nalam nem jelenik meg az, hogy Te uj fotot töltöttel fel a blogodra. Ah, de nem panaszkodom :o) mar ugyis megszoktam, hogy Rad nezek amikor epp blog-erdöben jarok :o)
Nezem alabb a nekem cimzett küldemenyed :o)Kristina