2009. március 4., szerda

Don Quijote

Foto: Főfüge

Minden gondolkodó embernek, így nekem is, újra küzdeni kell, a majdnem lehetetlen ellen, a szemétség, a korrupció, a gyerekeink és majdani unokáink előre ellopott jövőjéért, újra küzdenünk kell, a természetes és normális barátságokért, ami közé éket ver a pénz, vagy a pénztelenség, a "púder", a hosszú "nyelvek", a kinek mije van, és milyen társaságban tud megjelenni. Még mindig nem évült el Móricz Zsigmond: Rokonok c. műve! A benne lelhető dolgok, most tombolnak csak igazán!
Pedig, milyen szépen élhetnénk! A technikának támogatnia kellene minket, nem szabadna, hogy a fejünkre nőjön, de amúgy nélküle is tudnánk élni! Vissza kell, mennünk a természetbe, mert a részei vagyunk nem pedig felette. Újra fel kellene fedeznünk a természetet, az erdőt, barangolni kellene benne, keresni és meglátni a gyönyört, a szépséget, a gondolatokat serkentető nyugalmat és levegőt kellene magunkba szívni (addig, amíg van) és az ugyanezt valló MI jóEmberek ott is tudnánk találkozni, nem feltétlen kell az Internet.
Addig persze lehet puccozni, pomádézni, de be kell látni végre, hogy pizsamában egyforma hülyén nézünk ki! (P. J. Főfüge)

6 megjegyzés:

sara aires írta...

thank you for visiting my blog, unfortunately I don't understand a word... :D
Have a nice day!

Sara

Névtelen írta...

Pizsama nélkül még hülyébben! :)))
Rajli

Cesc Ginesta írta...

I created a new blog in English, more attractive. Do you follow?


http://cescginesta.blogspot.com/

Maria del Carmen Castro írta...

Me encanta tu blog. Gracias por tus comentarios

Maria del Carmen Castro írta...

Mi blog es Desmesura entre letras.
Mi nombre María del Carmen Castro vivo en Argentina.

Kozma Erzsébet írta...

Mennyire igazad van, elgondolkodtattál.